برگزاری یک هزار و ششصد و بیست و ششمین جلسه دفاعیه پایان نامه سطح سه

شناسه خبر : 158048

1404/02/17

تعداد بازدید : 14

برگزاری یک هزار و ششصد و بیست و ششمین جلسه دفاعیه پایان نامه سطح سه
یک هزار و ششصد و بیست و ششمین جلسه دفاعیه پایان نامه سطح سه با موضوع آثار روانشناختی طلاق و راههای برون رفت از آن از منظر آیات و روایات برگزار شد.

با تأييدات خداوند متعال و با استعانت از حضرت ولي عصر عجل الله تعالي فرجه الشريف جلسه دفاعیه سرکار خانم سکینه محمد ثوامری با موضوع  آثار روانشناختی طلاق و راههای برون رفت از آثار از منظر آیات و روایات مورخ 1404/02/13 ساعت 08:00 در مرکز آموزش‌های غیرحضوری به صورت ويدئو كنفرانس با حضور و مشارکت فعال همه اعضای هیأت محترم داوران برگزار گردید.

چکیده:


اعتماد به فضل و رحمت الهی زمینه ساز اقدام به طلاق برای رهایی ازاین بن بست زندگی اصلاح ناپذیراست خداوند در آیه 130 نساء می فرماید «و ان يتفرقاّ یغن الله كلا من سعته و کان الله واسعاً حکیما» در جریان زندگی مشترک یک زوج گاهی شرایطی پیش می آید طلاق، مبغوض ترین حلال خداوند اجتناب ناپذیر گردد.چنانچه در زندگی از جانب مرد رفتاری دیده شود که ادامه زندگی زن با او صلاح نیست یا موجبی در زن وجود داشته باشد که برای مرد ادامه زندگی سخت و دشوار گردد،در صورتی که رفع آن علت ممکن نبود و زمینه طلاق نیز فراهم باشد،طلاق امری شرعی و بلا مانع خواهد بود. طلاق یک آفت اجتماعی است و جامعه ای که در آن این آفت رو به افزایش باشد در آستانه بحران است. طلاق نشان دهنده سلامت یا بیماری یک جامعه می‌باشد هرگاه لذت‌گرایی و سود اندیشی جای معنویت و انسانیت را بگیرد این آفت در جامعه رشد می‌کند. در این تحقیق ابتدا به بررسی آثار طلاق بر افراد می پردازیم سپس راهکارهایی را برای کاهش این آثار بیان می کنیم.


کلید واژه‌ها: آثار طلاق، روانشناختی طلاق، فرزندان، خانواده.